Wil jij omscholen tot IT Beheerder, Developer of Data Analist? De mogelijkheden zijn enorm en de salarissen ook maar daar moet je wel wat voor doen! Om te beginnen ga je investeren in een traineeship van 10 tot 12 weken. Bij IPro Training NL denken we graag met je mee wat voor jou een mooie carriereswitch kan zijn. Je begint altijd eerst met het volgen van trainingen van enkele dagen. Vervolgens wordt in overleg met jou besproken welk traineeship voor jou interessant kan zijn. Wij kunnen je op weg helpen met de volgende 3 traineeships.

Omscholen IT met IPro Training NL

Omscholen tot IT Beheerder

Het IT Beheerder Traineeship is een traineeship waar je breed opgeleid wordt. Je krijgt te maken met veel kanten van IT. We laten je kennis maken met netwerkbeheer, consultancy, database-administratie en applicatiebeheer. Na afronding van het IT Beheerder Traineeship kan je gaan werken als SAP Consultant, Microsoft Engineer of AFAS Specialist.

Omscholen tot Developer

In het Traineeship Developer ga je programmeren of coderen. Je kan kiezen voor (A) het Webdevelopment Traineeship of (B) het Software Development Traineeship. Webdevelopers schrijven code voor webbrowsers. Dit doen ze in HTML, CSS en JavaScript voor de frontend (wat de gebruiker ziet en gebruikt in een webapplicatie) en verschillende backend-technologieën zoals PHP. Een full stack developer pakt beide kanten aan. 

Software developers richten zich op het bouwen van softwareapplicaties die kunnen draaien op verschillende platforms, zoals desktops, mobiele apparaten of servers. Dit betekent vaak ook het ontwikkelen van software voor databasesystemen, besturingssystemen of andere toepassingen. Programmeertalen waar nu veel vraag naar is is Java, C++ en Python.

Omscholen tot Data Analist

Er zijn bergen met data beschikbaar. Maar welke waarde kan je in deze data vinden? In het traineeship Data Analist ga je data leren omzetten naar kennis en inzichten. Heel veel organisaties zijn op zoek naar Data Analisten, Data Engineers en Data Managers. In het Traineeship Data Analist ga je aan de slag met alle facetten van Business Intelligence.

Meer weten?

Wil jij omscholen tot IT Beheerder, Developer of Data Analist? Je kan mailen naar Marcel G. Buijs op mgbuijs@iprotraining.nl of bel 070 – 22 109 20 met je vragen.