Betaald IT Traineeship in Den Haag

Betaald IT Traineeship Den Haag | IPro Training NL

Heb jij interesse in een IT baan maar heb je niet de juiste opleiding of diploma’s? Lees dan snel verder! Het is namelijk zeker mogelijk om in de IT te belanden zonder een specifieke IT-opleiding. Veel mensen komen in de IT terecht via zij-instroom, omscholing, of traineeships zoals die van IPro Training NL Lees hier meer over ons betaald IT Traineeship in Den Haag.

Start met 12 weken les

Voor het IT-Traineeship is het belangrijk dat je al basiskennis hebt van programmeren. Dit ga je leren tijdens de 12 weken les. Tijdens deze 12 weken leer je alle IT-basics als programmeren, modelleren, testen, analyseren en data verwerken. We bereiden je voor op je keuze voor IT Beheer, Webdevelopment of Data Analyse. Deze 12 weken sluit je af met een eindopdracht waarin je de nieuwe kennis verwerkt. 

Programma IT Traineeship

Dan wordt het tijd om écht aan de slag te gaan bij een van onze opdrachtgevers in Den Haag als Nationale-Nederlanden bijvoorbeeld. Hier begint je werk in de praktijk en krijg je ook betaald. Tijdens deze eerste periode ontdek je ook welk onderdeel van de IT jou het meest trekt. Is dat Java/ C# development, DevOps, Big Data, of LowCode? We hebben ook aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Je bent tenslotte eerst mens en dan pas professional. 

Wat wij bieden

Het IT Traineeship van IPro Training NL gaat je veel opleveren. Je krijgt tijdens de 3 maanden traineeship gelijk betaald. Als zowel jij als de werkgever na deze 3 maanden enthousiast zijn, dan volgt een contract van 6 maanden. Er ligt ook een duidelijk groeiplan voor je klaar en je krijgt intensieve coaching. Zo ontwikkel jij je niet alleen als professioneel, maar ook persoonlijk.

Wat wij vragen

Bij ons draait het niet om diploma’s, maar om jouw verhaal. We zijn gepassioneerd door IT en geloven in de kracht van menselijk contact binnen dit vakgebied. Daarom zijn we op zoek naar trainees die barsten van energie, durven en gemotiveerd zijn. “Als jij niet kunt wachten om met ons IT Traineeship te beginnen, dan zijn wij op zoek naar jou!”

Meer informatie

Zou jij wel meer willen weten over dit betaald IT Traineeship in Den Haag? Dan hebben wij 2 omscholingstrajecten voor jou. We hebben het omscholingstraject Junior Java Trainee en het omscholingstraject Junior Full Stack Developer. Als je interesse hebt kan je mailen naar Marcel G. Buijs op mgbuijs@iprotraining.nl of bellen naar 070 – 22 109 20.