Vestiging Arnhem

De vestiging Arnhem van IPro Training NL in het oosten van het land ligt verscholen tussen de bossen. In Deelen op 12 kilometer ter noorden van Arnhem. Deelen is een buurtschap in de Nederlandse provincie Gelderland dat voor een deel in de gemeente Ede en voor een deel in de gemeente Arnhem ligt. Deelen telt ongeveer 60 inwoners.

Historie

Het is een monumentale locatie waar voetstappen liggen van vorige bewoners en bezoekers.  Op het terrein staan een 14 tal boerderijen op ruime afstand van elkaar. Deze boerderijen zijn ooit in het kadaster opgenomen als verdedigingswerk gebouwd door de Duitse bezetter. Met muren van 50 cm dik. Je kan op het terrein zelfs nog een Duitse bunker vinden. Aan de overkant van de Delenseweg 85 ligt het vliegveld Terlet. In jaren 1940 – 1945 frequent gebruikt door de Duitse bezetter. In de jaren erna in gebruik als locatie voor zweefvliegtuigen. Momenteel is vliegveld Terlet in gebruik als forward operating base van Defensie.

Adres

IPro Training NL (Oost Nederland)

Delenseweg 85,

6877 AE Deelen

Tel. +31 636 1944 52

Parkeren kan gratis voor de deur er is ruimte genoeg. Maak een afspraak als je langs wilt komen dan weet de bewaking bij de slagboom van je komst. Op de foto zie je de buitenkant van ons kantoor waar we ruimte genoeg hebben voor een goede training.

Google Maps

https://goo.gl/maps/5odwFWp9MkYU5WmRA