UWV Scholingsbudget aanvragen

UWV scholingsbudget aanvragen | IPro Training NL

Je hebt momenteel een uitkering van het UWV maar je wilt weer aan het werk. Nu denk je aan (om) scholing. Een van jouw interesses is online marketing. Het UWV heeft ´online marketeer´ benoemt tot krapteberoep. Dit is een beroep waarvan het UWV verwacht dat er de komende jaren veel werk in te vinden zal zijn. Het UWV Scholingsbudget inzetten voor de Training Online Marketing (TOM) van IPro Training NL kan een volgende stap zijn. Zie jij deze stap wel zitten? IPro Training NL is sinds Mei 2021 officieel partner van het UWV en dit betekent dat de Training Online Marketing (TOM) door het UWV wordt vergoed. Dan moet deze training wel goed aansluiten bij jouw ‘cognitieve vaardigheden, je belastbaarheid en je persoonlijke omstandigheden’. Maar hoe pak je dit aan?

Trainingsprogramma

De Training Online Marketing (TOM) is een breed opgezet trainingsprogramma waar je enorm veel kan leren over de belangrijkste onderwerpen van online marketing. De training heeft een aantal kenmerken. De training is altijd praktisch van opzet dus dat betekent dat de deelnemer in de training snel zelf ´achter de knoppen gaat´. We passen het geleerde gelijk toe in de praktijk. De Training Online Marketing (TOM) bestaat uit de volgende onderwerpen:

Dag 1. Strategie

Dag 2. SEO

Dag 3. Google Ads

Dag 4. Social Media

Dag 5. Google Analytics

NIMA

Na succesvolle afronding van deze training ontvang je een certificaat. Deze training is door het NIMA (Nederlands Instituut voor Marketing) officieel erkend. Hierdoor is de waarde van deze training voor iedereen duidelijk en vergroot dit jouw carrière perspectief.

Motiveer je aanvraag

Bij het UWV krijgen ze regelmatig vragen over het UWV Scholingsbudget. Onze ervaring is dat men bij het UWV graag wil horen waarom jij graag deze scholing wil gaan doen. Hoe gemotiveerd ben jij? Een goede motivatie vergroot je kans op een positief antwoord van het UWV. We hebben de belangrijkste vragen van het UWV hieronder gezet. Met de antwoorden op deze vragen krijgt het UWV een beeld hoe gemotiveerd jij bent. Motiveer waarom juist jij de Training Online Marketing (TOM) wil gaan volgen? Hoe groot zijn je kansen op het vinden van een baan in je vorige functie? Hoe ziet jouw toekomst als online marketeer eruit? Wil je zelfstandig gaan werken of in loondienst? Welke stappen ga je ondernemen om ervoor zorgen dat je na de training ook daadwerkelijk als online marketeer aan de slag gaat?

Hoe werkt het?

Je gaat naar de website van het UWV en je kiest Inloggen Werkmap (zie ook de afbeelding hieronder). Vervolgens klik je rechtsboven op nieuw bericht. Je verstuurt een email + de offerte van IPro Training NL als bijlage. De UWV Adviseur leest het bericht en neemt contact met je op. Als deze UWV Adviseur akkoord gaat dan is scholingscommissie van het UWV de volgende stap. Deze scholingscommissie beoordeelt of het scholingsverzoek aan alle eisen voldoet en het vergoed kan worden. Vervolgens wordt de aanvraag teruggestuurd naar de UWV Adviseur. Daarna gaat de aanvraag richting het UWV Bestelkantoor. De aanvraag wordt verwerkt tot een officiële aanmelding bij IPro Training NL. Nu is het administratieve proces afgerond en kan je starten met de Training Online Marketing (TOM).

UWV Werkmap door IPro Training NL 2021

IPro Training NL

IPro Training NL heeft een Raamovereenkomst Scholing 2021 met het UWV gesloten. Dit betekent dat kandidaten van het UWV de Training Online Marketing (TOM) via het UWV Scholingsbudget vergoed kunnen krijgen. Heb je interesse in onze Training Online Marketing (TOM)? Vraag dan hier de brochure aan of neem contact met Marcel G. Buijs op 070 – 22 109 20 of mail naar info@iprotraining.nl.  

Bewijs Scholingspartner IPro Training NL met het UWV 2021.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie