Stichting Tech Me UP

Stichting Tech Me Up uit Amsterdam

Wil jij in de IT werken? De IT banen liggen voor het oprapen en je kan een goed salaris verdienen. Maar misschien heb je helemaal geen IT ervaring of een IT diploma? Dan zijn er allerlei partijen waar je terecht kunt. Een van die organisaties is de stichting Tech Me UP uit Amsterdam. Op hun website kan je lezen dat de Belastingdienst ze beschouwt als een instelling die algemeen nut voor ogen heeft (ANBI status). Zij willen dus graag helpen om jouw carrière in de IT een boost te geven. Dus heb jij de motivatie, maar niet het geld om te studeren? Dan helpen ze jou graag. Je kan een renteloze lening aanvragen voor een verkorte IT opleiding. Of om het leven tijdens deze opleiding te bekostigen. Denk aan je huur, de hypotheek of het eten voor je kinderen.

Visie van Tech Me Up

Tech Me Up wil meer diversiteit in de techwereld. Hiervoor is toegang tot tech-onderwijs essentieel. Voor iedereen. Ondanks zijn of haar sociale status. Helaas is dit niet voor iedereen vanzelfsprekend. Daarom investeren zij (als stichting) in potentieel tech talent. Een IT Omscholing is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Tech Me Up geeft je graag het geld dat je nodig hebt. Dit geld betaal je na het vinden van een baan aan Tech Me Up terug. Als stichting hebben ze namelijk geen winstoogmerk, maar een doel: meer diversiteit in IT. Daarom betaal je écht alleen terug wat je leent. Nooit meer. Alle overige kosten voor het aangaan van deze lening betaalt Tech Me Up. En met het geld dat jij aan Tech Me Up terugbetaalt, helpen zij weer iemand anders. Zo zorgen zij voor meer en diverser talent in de sector. Keer op keer.

Stappenplan Tech Me Up

Heb je interesse? Dan kan je onderstaande stappen volgen richting je nieuwe IT baan. 

Stap Wat moet je doen
1. Je bent gemotiveerd en meld je aan. Dit kan heel eenvoudig via het aanmeldingsformulier.
2. Na een uitgebreide kennismaking maken we een selectie. Helaas kunnen we niet iedereen helpen.
3. Bij aanvang van je studie maken we het afgesproken bedrag over. Je toekomst in de IT begint nu.
4. Diploma op zak? Hoera! Tijd om de markt te verblijden met jouw talent. Op zoek naar een baan!
5. Baan gevonden? Dan betaal je ons in delen terug. Het hele bedrag zonder één cent aan rente.

Motivatie Tech Me Up

Ze willen een diverser en inclusiever tech-ecosysteem. Ze vinden dat iedereen zich hiervoor zou moeten kunnen bij- of omscholen. Met de opgedane kennis en ervaring kan je dan zo de IT in.

Vergelijking met IPro Training NL

Wij vinden het geweldig wat Tech Me Up doet. Vandaar dat we op onze website graag ook een beetje reclame voor ze maken. Ben je enthousiast en zou je jouw IT Omscholing graag in Den Haag doen? En dan ook gewoon fysiek aan tafel aanschuiven? Dan ben je bij ons aan het juiste adres op de Laan van Meerdervoort 70 in Den Haag. Je kan altijd contact opnemen met Marcel G. Buijs via info@iprotraining.nl of telefonisch op 070 – 22 109 20