Vanaf 1 maart 2022 biedt de landelijke overheid het STAP-budget aan. Dit is een subsidie van maximaal euro 1.000 (incl. BTW) om een opleiding, training of cursus te volgen. Dit kan ook bij IPro Training NL aangevraagd worden.

Hoe vraag ik het STAP-budget aan?

Meld je via deze website aan voor jouw favoriete training. Kies bij je inschrijving voor deelname via het STAP-budget.

Na ontvangst van je inschrijving ontvang je van IPro Training NL binnen 1 werkdag een STAP-budget aanmeldingsbewijs. Houd hiervoor je inbox in de gaten.

Met dit STAP-aanmeldingsbewijs vraag je het STAP-budget aan in het STAP-portaal van het UWV. Zorg dat je er letterlijk vroeg bij bent op de aanmelddag want de belangstelling is groot. Binnen enkele werkdagen ontvang je van het UWV uitspraak over de toekenning van het budget. Ook wij worden daarover geïnformeerd.

Na een definitieve toekenning van het STAP-budget kun je deelnemen aan de training. Wij nemen per mail contact op om je deelname (via het STAP-budget) te bevestigen.

Je gaat van start met de training. Je bepaalt zelf of je fysiek of virtueel aan onze trainingen deelneemt.

Na afronding van de training dienen wij een bewijs van deelname in bij het UWV. Het UWV bepaalt of het STAP-budget definitief wordt toegekend en zal je daarvan op de hoogte brengen.