De afgelopen 4 jaar dat IPro Training NL bestaat zijn er veel ondernemers naar ons toe gekomen met dezelfde vraag. Jullie geven de Training Online Marketing (TOM) maar voeren jullie ook online marketing uit voor bedrijven? Wij willen namelijk helemaal niet leren hoe online marketing werkt. We willen het uitbesteden! Ons antwoord was altijd hetzelfde: ‘We zijn een trainingsbureau en willen de deelnemers leren vissen. We gaan niet zelf vis voor ze vangen.

Online Marketing Bureau Den Haag

Maar dat is veranderd per 21 juni 2023. Vanaf die datum is Den Haag een online marketing bureau rijker. Want wij zijn IPro Training NL | Realisatie gestart. Omdat er dus ondernemers zijn die blijkbaar vertrouwen in ons hebben. Of moeten we zeggen geen vertrouwen meer hebben in online marketing agencies? We zijn wel geschrokken wat we allemaal in de trainingen hebben gehoord over online marketing agencies. Dat betekent voor de bedrijven die echt NIET zelf achter de knoppen willen gaan zitten dat wij de online marketing kunnen oppakken. 

Werkwijze

  • Oriënterend gesprek – In een oriënterend gesprek kijken we of beide partijen de samenwerking zien zitten. Niet iedereen is geschikt om goed met elkaar samen te werken. Als dat antwoord positief is, dan maken we een afspraak voor de nulmeting. 
  • Nulmeting –  Er vindt een nulmeting plaats om inzicht te krijgen in de huidige situatie van de website. Deze nulmeting heeft een vaste prijs van 300 euro ex BTW. Deze nulmeting kan in een Google Docs document beschikbaar worden gemaakt of we vullen ‘m samen in.
  • Actieplan – Vervolgens zal onze technische man een kijkje achter de schermen nemen van de website. Als er al een website is uiteraard. Dit gaat een actieplan opleveren met wat wij denken dat er nodig is om de website beter te laten converteren.
  • Realisatie – Als we akkoord krijgen op dit actieplan gaan we deze taken uitvoeren. Let op! Dat kost tijd en de resultaten laten vaak even op zich wachten.
  • Voortgangsgesprekken – Tijdens de uitvoering zullen er voortgangsgesprekken plaatsvinden om elkaar niet uit het zicht te verliezen tijdens deze (toch wel technische) taken.

Interesse

Heb jij interesse in realisatie van jouw online marketing in plaats van het volgen van een training? Neem contact op met Marcel G. Buijs van IPro Training NL voor een vrijblijvend oriënterend gesprek. Hij is bereikbaar via 070 – 22 109 20 of via mail op mgbuijs@iprotraining.nl