Over ons

Trainer Marcel G. Buijs van IPro Training NL

Na 10 jaar werken in het Hoger Beroepsonderwijs (HBO) voor Hogeschool TIO en de Hogeschool Rotterdam (HRO) besloot ik per 1 Maart 2019 het roer om te gooien. Mijn naam is Marcel G. Buijs oprichter van IPro Training NL. Omdat ik net als veel andere ondernemers dacht dat het allemaal beter kon. Wat in het hoger onderwijs lastig te realiseren is kan bij IPro Training NL wel. Namelijk kleine groepen tot maximaal 7 deelnemers en interactieve trainingen.

Mission statement

IPro Training NL organiseert Adobe, Google, Microsoft, Webdevelopment en Soft Skills trainingen in Den Haag. Vooraf doen we een intake om de leerbehoefte van de deelnemer in kaart te brengen. We trainen met de huidige – en gewenste praktijksituatie van de deelnemer scherp in beeld. We werken met deelnemers als co creators want een succesvolle training maak je samen.

IPro Trainers

Trainers bij IPro Training NL zijn liefhebbers van hun vak. Ze delen graag hun kennis en vaardigheden. Ze bereiden hun trainingen goed voor omdat ze uit eigen ervaring weten dat dat gewoon lekker werkt. Voor de deelnemers in de groep maar ook voor zichzelf. Ze werken aan hun eigen ontwikkeling en volgen de actualiteit op hun vakgebied. Dit gebruiken ze ook weer voor hun eigen klanten.