Incompany

Incompany trainen heeft een aantal voordelen. Om te beginnen hoeven de deelnemers niet naar een externe trainingslocatie te reizen. Daarnaast heeft elke organisatie een eigen manier van werken. Dit maken we bij een Incompany training tot een voordeel. We zetten specifieke organisatiekenmerken als cultuur, taal en goede gewoonten centraal. Het voordeel is dat alle deelnemers uit dezelfde organisatie dit herkennen en dat bespaart tijd. Deelnemers begrijpen elkaar sneller en het gewenste leerresultaat kan sneller worden behaald.

Cocreatie

Bij de intake bespreken we de specifiek kenmerken van uw organisatie. We werken met een checklist die we opgebouwd hebben vanuit onze praktijkervaring. Samen met de opdrachtgever stemmen we de mogelijkheden af. Deze werkwijze noemen we bij IPro Training NL cocreatie. Het grote voordeel hiervan is dat we in overleg de beste aanpak kunnen plannen met maximaal leerresultaat. Het spreekt voor zich dat ook de praktische punten als trainingsdata, groepsgrootte en kosten maatwerk zijn.

Adviesgesprek

Behoefte aan een adviesgesprek? Neem dan telefonisch contact op via 070 – 22 109 20 of stuur een email naar info@iprotraining.nl. Onze leeradviseur Marcel G. Buijs denkt graag met je mee.