Met Searchflow Online Marketing gaan de zaken goed. De klanten zijn tevreden gezien de klantbeoordeling van een 9,4/10 bij de Feedback company. Zo goed zelfs dat er ook nieuwe medewerkers nodig zijn om de bestaande kwaliteit te waarborgen. Bij Searchflow noemen ze klanten ´partners´ wat veel zegt. Het succes van de klant betekent succes voor Searchflow. Om de nieuwe medewerkers een goede start te geven is Searchflow bereid te investeren in de kennis en vaardigheden van de nieuwe collega´s. IPro Training NL werd ingeschakeld om een Incompany training Google Tag Manager voor Searchflow te verzorgen.

Google Tag Manager bespaart ons tijd

Bij veel bedrijven is de webbouwer verantwoordelijk voor het beheer van de tags. Op zich prima maar je geduld wordt nog wel eens op de proef gesteld als marketeer. Google Tag Manager is daar de oplossing voor. Met Google Tag Manager kan je tijd gaan besparen door zelf je eigen tags te maken en bij te werken. Met Google Tag Manager werk je vanuit een centrale plek met één code in plaats van losse codes. Ook het zelf inrichten van events is onderdeel van deze training. Zo heb jij regie en speel je snel in op de ontwikkelingen in de markt.

Leervraag

´We zochten een Incompany Training Google Tag Manager bij Searchflow die aansluit bij de dagelijkse praktijk van onze mensen. Dit zagen we direct terug in het voorstel van IPro Training NL´. Zij kwamen naar ons kantoor in Almelo voor een Incompany Training. Zo kregen onze 3 deelnemers een training op maat waar de snelheid in zat. Met een mooi leerresultaat!

Reviews

“De cursus was een succes met een breed scala aan onderwerpen, allemaal te maken met Google Tag Manager. De dag begint met de basisvaardigheden maar hoe later op de dag, hoe geavanceerder er gewerkt werd met GTM. De trainer heeft veel ervaring met GTM en wist alles goed, in een rustig tempo, uit te leggen.” – Twan Ophof cijfer 9.

“Deze week de training GTM gevolgd bij Gerben. Zelf had ik nog weinig ervaring met GTM, Gerben nam hier ruim de tijd voor om alles stap voor stap door te lopen (ondanks de gemixte groep qua ervaring). Ik heb in ieder geval veel opgestoken van de training/ veel praktische tips waardoor je er zelf eenvoudig mee aan de slag kunt. ” – Anouk Westerbeek cijfer 10

“Goed en duidelijke uitleg. Was wel heel veel informatie om te verwerken. Overall heeft het een goede nieuwe inzicht voor mij gegeven. Ik ben zeker opgeschoten met deze cursus. De inhoud had soms alleen wat rustiger uitgelegd kunnen worden” – Tom Woolderink cijfer 9.

Informatie

Heb je ook interesse in een Incompany training bij jouw organisatie? Ga het gesprek eens aan met Marcel G. Buijs, de leeradviseur. Je kan hem telefonisch bereiken op 070 – 22 109 20 of via de mail op mgbuijs@iprotraining.nl.