Top
  /  Veelgestelde vragen
1. Wat betekent startgarantie bij IPro Training NL?

Startgarantie bij IPro Training NL betekent dat we de training altijd starten. Het is voorgekomen dat een enkele deelnemer zich aanmeldde. Dat is voor ons alleen maar leuk omdat het leerproces nog meer focus krijgt. Er kunnen nog meer persoonlijke vragen gesteld en behandeld worden. De leeropbrengst is nog groter. De financiele vergoeding voor de training blijft gelijk. Normaal gesproken werken we met groepen van maximaal 7 deelnemers en die betalen allemaal hetzelfde tarief. Zowel de eerste als de laatste aanmelder betalen hetzelfde tarief.

 2. Gebruiken jullie ook boeken?

Bij een aantal trainingen wel en bij een aantal trainingen niet. Voor de Training Online Marketing (TOM) werken we met het basisboek online marketing van Marjolein Visser van uitgeverij Noordhoff. Dit doen we omdat er ‘foundational knowledge’ nodig is om meer grip te krijgen op het vakgebied online marketing. We behandelen niet altijd het hele boek maar kiezen bewust hoofdstukken die de onderwerpen in de les ondersteunen. Voor leiderschap trainingen is ook materiaal in beeld maar meer als achtergrondinformatie.

3. Is er ook maatwerk mogelijk?

De trainingen die wij aanbieden zijn doordacht en zitten gewoon goed in elkaar – al zeggen we het zelf -. Dus wij willen graag het ook als een geheel aanbieden. We hebben ook wel ervaring met workshops opzetten en uitvoeren aan de hand van deelonderwerpen maar dat heeft voor ons vooral een signalerende werking richting de hele training. Mocht u interesse in hebben stuur dan een bericht naar info@iprotraining.nl en we bekijken samen de mogelijkheden.

4. Wanneer betaal ik de factuur?

Wij versturen de factuur pas nadat de training gestart is. Dit omdat we graag eerst onze ware gezicht tonen en willen laten zien wat we waard zijn. In praktijk betekent dit dat we na dag 1 van een training en de factuur digitaal versturen. Mocht er een bepaalde kostenplaats of kenmerk nodig zijn laat het ons weten, dat scheelt ons allemaal werk achteraf.

5. Spingest en Reviews?

Wij zijn blij met Springest en de rol die zij spelen als intermediair tussen opdrachtgever en wij als uitvoerder. Ons voorstel is als u met een opledingsvraag ‘rond loopt’ ook altijd even op www.springest.nl te kijken. Voor inspriratie en om te kunnen vergelijken. Ook reviews lezen kan een welkome verduidelijking zijn. Als u na een van onze trainingen een review zou willen delen over onze training dan juichen wij dat zeker toe.

6. Welke trainingslocaties gebruiken jullie?

Onze trainingen vinden hoofdzakelijk plaats in de vier grote steden Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht. In Rotterdam werken we graag samen met het World Trade Center en met De Nieuwe Poort op het Weena. In Amsterdam, Den Haag en Utrecht bekijken we per training wat het beste past. Meestal is de locatie dicht bij het openbaar vervoer omdat dit door veel (potentiele) deelnemers als prettig wordt ervaren.