Training Persoonlijk Leiderschap Rotterdam (TPLR)
Top

Training Persoonlijk Leiderschap Rotterdam (TPLR)

€1245
Instructor:
Categories:
Reviews:
Training Persoonlijk Leiderschap Rotterdam - IPro Training NL

About this course

Wil jij het beste uit jezelf halen? Weet je wat jouw sterke punten zijn? Ben je benieuwd wat je drijfveren zijn en hoe ze optimaal tot hun recht komen? De Training Persoonlijk leiderschap Rotterdam gaat verder dan effectief functioneren. Persoonlijk leiderschap gaat over je persoonlijke visie, strategie, drijfveren, zelfbewustzijn en doelen. Het gaat over helder en bewust communiceren en de wil om je ambities te verwezenlijken. Kortom: De training vraagt een flinke dosis zelfreflectie maar biedt je vanaf het begin tot het einde de nodige persoonlijke inzichten.

1. Doelgroep

De Training Persoonlijk Leiderschap Rotterdam is bestemd voor professionals die sturing willen geven aan hun eigen functioneren op het werk. Professionals die grip willen krijgen op hun eigen visie en strategie en dit in Rotterdamse daadkracht willen omzetten. Elke dag!

2. Resultaat

Je weet wat de principes en bouwstenen van persoonlijk leiderschap zijn. Je werkt je ideeën daadwerkelijk uit en je zal je doelen eerder behalen. Je herkent weerstand tijdig en weet hier vakkundig mee om te gaan met behoud van de relatie. Je invloed zal toenemen. Je kunt helder en open communiceren over je belangen en prioriteiten. Je hebt geleerd probleemoplossend te denken en te handelen. Je bent in staat een gezonde stressbalans te creëren. Kortom: Je bent in aanraking met jouw koers, volop in ontwikkeling en in staat om tijdig bij te sturen indien nodig.

3. Locatie

De Nieuwe Poort bevindt zich op het Weena 711, 3013 AM in het groot handelsgebouw van Rotterdam. Op een steenworpafstand van het Centraal Station van Rotterdam en is dus uitstekend bereikbaar met de metro, bus en trein. Ook zijn er diverse parkeergarages in de buurt dus ook met de auto is De Nieuwe Poort goed bereikbaar. Luisterend naar live piano muziek kan je er ook uitstekend lunchen.