Training Online Marketing (TOM)
Top

Training Online Marketing (TOM)

€1556
Trainer Marcel G. Buijs van IPro Training NL
Instructor:
Categories:
Reviews:
Training Online Marketing - IPro Training NL

About this course

Kom jij ook regelmatig in aanraking met online marketing? Met SEO, SEA, Social Media, Affiliate marketing of een van de vele andere termen? Zou je meer willen weten over deze onderwerpen en de samenhang? Dan kan het volgen van deze training online marketing (TOM) een goede keus zijn. In deze 5 daagse training worden theorie en praktijk aan elkaar gekoppeld. Omdat kennis van online marketing van vitaal belang is voor elke werknemer binnen een organisatie.

1. Doelgroep

De Training Online Marketing is bestemd voor de professional die in de dagelijkse praktijk te maken krijgt met online marketing. De professional die graag overzicht wil creƫren in de berg (vaak Engelse) termen. De (beginnende) marketingprofessional die onderscheid kan aanbrengen tussen de verschillende termen en in staat is direct zaken zelf toe te passen.

2. Resultaat

Na het volgen van dit vijfdaagse programma is het voor jou duidelijk dat een Strategische Basis belangrijk is voor Online Marketing. Je kent het belang van het Businessmodel en je begrijpt welke Content past bij jouw organisatie. Je begrijpt het principe van de Online Marketing Funnel en de rol van de Zoekmachines hierbij. Je weet hoe je hoger kunt komen in de zoekresultaten via SEO (organisch zoeken en gevonden worden) en SEA (betaald adverteren). Je kent de zakelijke toepassingen van Social Media en ziet de waarde van het monitoren van gegevens via Google Analytics.

3. Locatie

In het bruisende hart van de metropool Rotterdam kan je het World Trade Centre van Rotterdam vinden. Het is een speciale internationale locatie met een prachtig uniek gebouw die aan de hoogste standaarden voldoet. Het is een state of the art locatie met een high-tech ontvangstruimte, een restaurant plus aanvullende services. Een prima trainingslocatie ook dicht bij het open vervoer!